Om oss

Markis och Persienn levererar klimatsmarta solskyddslösningar till privata och offentliga miljöer. Med en lång erfarenhet skräddarsyr vi solavskärmning efter dina personliga önskemål. Vårt sortiment av solskydd tillverkas av välkända aktörer inom solavskärmning.

Svenska Solskyddsförbundet

Markis och Persienn är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet som är en rikstäckande branschorganisation för företag verksamma inom solskyddsbranschen. Detta medger att vi kan lämna branschens starkaste garanti: 3-års SSF garanti på produkt och arbete. Garantin täcker material, tillverkningsfel samt fel gjorda av oss vid montering av produkterna omfattas av garantierna.

Utställningslokaler

Du hittar våra utställningslokaler i Växjö, Kalmar och Ljungby, besök vår utställning för att inspireras av vår trendiga solavskärmning. Vi besöker dig även gärna för ett hembesök där vi tittar på lämpliga lösningar just för dina lokaler.

Samarbetspartners

Hos Markis & Persienn Fabriken hittar ni markiser, persienner och tillbehör från de marknadsledande tillverkarna. Genom valet av stabila och etablerade leverantörer kan vi garantera en god service under hela produktens livslängd vilket bl.a. innefattar generösa garantier och tillgång till reservdelar. Ett gott samarbete med våra leverantörer gör också att vi alltid kan ligga i framkanten när det gäller ny teknik och innovationer inom branschen. Nedan ser ni ett urval av våra samarbetspartners och leverantörer.

Vi löser ditt solskydd

Kom förbi Markis & Persienn i Växjö, Kalmar eller Ljungby eller kontakta oss om du har frågor om våra solskydd och vad vi kan esrbjuda.